link2fleet Awards

Sluit u bij ons aan om de excellentie en innovatie in wagenparkbeheer en mobiliteit te vieren. Mis deze unieke gelegenheid niet om de beste praktijken te ontdekken die de normen voor efficiëntie en creativiteit herdefiniëren en de toekomst van onze sector vormgeven.


Schrijf u in

Awards categorieën voor vlootbeheerders

Beloont de wagenpark- of mobiliteitsmanager met een sterke visie. We zijn op zoek naar de persoon die het bedrijf inspireert door een coherente vloot- of mobiliteitsstrategie te implementeren.

Partners:

Meer info over de winnaars 2023

De Mobility Project Award belicht een project dat erin slaagt vlootbeheer te combineren met alternatieve mobiliteit.

Partners:

Meer info over de winnaars 2023

De Sustainable Project Awards bekroont initiatieven in wagenparkbeheer die prioriteit geven aan de integratie van groene voertuigen, met de nadruk op de positieve impact op het milieu in plaats van op fiscale voordelen of belastingverlagingen. Deze prijs benadrukt de inspanningen van bedrijven die zich inzetten voor duurzame mobiliteit, met een langetermijnvisie voor een betere milieutoekomst.

Meer info over de winnaars 2023

De Safety Project of the Year bekroont de initiatieven van een bedrijf dat de veiligheid van zijn bestuurders als topprioriteit beschouwt. Dit omvat een strategie voor ongevallenpreventie, zowel voor voertuigbestuurders als voor gebruikers van zachte mobiliteit.

Partners:

Meer info over de winnaars 2023

Awards categorieën voor leveranciers

Deze award bekroont start-ups voor hun innovatieve producten of diensten voor de vloot- en mobiliteitssector.

Partners:

Meer info over de winnaars 2023

Deze prijs erkent een bedrijf voor zijn innovatieve project of dienst die fleet managers helpt bij het beter beheren van hun vloot, de energietransitie en/of de mobiliteit of veiligheid van werknemers.

Ontdek de kandidaten 2024

De dealers die de beste service aan hun fleetklanten bieden, worden beloond met de Fleet Dealer of the Year Award. Er wordt een winnaar per regio aangewezen: Brussel, Wallonië en Vlaanderen.

Partners:

Meer info over de winnaars 2023

Op 13 juni 2024 hebben fleet managers 100% zero-emissie voertuigen kunnen testen tijdens het link2fleet ZE Experience Event. Ze hadden de gelegenheid om te stemmen op het voertuig dat zij het meest geschikt achten voor hun vloot.

Partners:

Meer info over de winnaar 2023

Fleet managers hadden op 3 juni 2024 ook de gelegenheid om lichte bedrijfsvoertuigen met 100% elektrische aandrijving te testen en voor het eerst te stemmen tijdens het link2fleet ZE Experience Event. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking.

Partners: