AON

Aon Belgique est une entreprise à la pointe en matière de consulting en risques. Cela signifie concrètement que nous accompagnons nos clients dans l’identification et l’analyse des risques liés à leur entreprise, ainsi que dans le développement et le suivi de leur politique en matière de pensions, soins de santé et assurances-groupe. Nous recherchons pour cela les meilleures couvertures disponibles sur le marché de l’assurance et créons des solutions sur mesure pour faire face à leurs besoins spécifiques.  Grâce à ce réseau mondial, nos clients belges peuvent assurer leurs risques internationaux de la manière la plus efficace et la plus professionnelle.

Bluetifuel

De missie van Bluetifuel is het ondersteunen van leveranciers en bedrijven met op maat gemaakte programma’s voor de implementatie van elektrificatie als onderdeel van de overgang naar emissievrije mobiliteit.

Dit kan het ontwikkelen of onderhouden van kennis over elektrificatie inhouden, bijvoorbeeld via evenementen, on-the-job training, of een rijopleiding of eco-rijopleiding voor het personeel. Ook staat Bluetiful bedrijven bij om de problemen in de elektrificatiestrategie van de onderneming te identificeren en te proberen oplossingen te vinden.

Europcar Mobility Group

Europcar maakt deel uit van Europcar Mobility Group, één van de belangrijkste spelers in de mobiliteitssector die als missie heeft “mobility as a service” te zijn door aantrekkelijke alternatieven te bieden voor het bezit van een voertuig. Europcar België biedt een breed scala aan mobiliteitsdiensten: verhuur van auto’s en bestelwagens (B2C & B2B), fietsleasing (B2B), de Europcar Mobility Pass -mobiliteitsbetaalkaart op maat voor de opmaak van uw mobiliteitsbudget (B2B) en smart parking management (B2B). De vloot van Europcar is aanwezig in heel België en op de grote luchthavens en treinstations en biedt modellen voor al uw behoeften: van kleine stadswagens tot gezinsauto’s, SUV’s, maar ook prestigeauto’s en bestelwagens. Met een keuze tussen thermische, hybride of elektrische oplossingen.

Ford

Als één van de grootste autoconstructeurs ter wereld bouwt Ford een ruim gamma van personenwagens (van stadswagens over berlines, breaks, monovolumes en SUV’s tot legendes als de iconische Ford Mustang) en bedrijfsvoertuigen, denk maar aan ’s werelds populairste bestelwagenfamilie “Ford Transit” en de bijzonder populaire Ranger pick-up. Naast een aantrekkelijk design staat technologie ten dienste van comfort en veiligheid bovenaan de prioriteitenlijst bij Ford, samen met het terugdringen van de CO2-uitstoot en het verbruik.

KBC Autolease

KBC Autolease is gepassioneerd door duurzame mobiliteit. Als toonaangevende speler op de Belgische autoleasemarkt zetten we daarom volop in op een future-proof mobiliteitsbeheer. En dat is vandaag meer dan ooit multimobiel. (Bedrijfs)wagen, fiets, bus, trein en andere vervoersmodi. We bieden bedrijven een veelheid aan oplossingen waarmee ze hun mobiliteitsbeheer efficiënt en flexibel kunnen invullen, in functie van de behoefte van elke medewerker.

OPENLANE

OPENLANE Europe, een business unit van OPENLANE, Inc. (NYSE: KAR), een wereldwijde verstrekker van remarketing- en technologieoplossingen voor voertuigen, maakt de handel in tweedehandsauto’s gemakkelijk voor haar klanten zodat ze succesvoller kunnen zijn. Het bedrijf verbindt OEM’s, vlooteigenaren, autohandelaars en -dealers naadloos met kopers in meer dan 50 landen in Europa. De robuuste online automarktplaats vermindert risico’s, verbetert de transparantie en stroomlijnt transacties. OPENLANE Europe heeft haar hoofdkantoor in België en verkoopkantoren in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Traxio

TRAXIO is een onmisbare partner voor alle ondernemers in de mobiliteitssector die op zoek zijn naar professionele ondersteuning.

  • Belangenverdediging bij overheden
  • Up-to-date sectornieuws
  • Toegang tot business community
  • Kortingen bij ons partnernetwerk
  • Juridisch advies
  • Exclusief magazine & nieuwsbrief
  • Events & opleidingen
Aktrion

Bij Aktrion staan we bekend om onze uitgebreide Fleet & Remarketing-oplossingen, die speciaal zijn ontworpen om onze klanten hun wagenparkbeheer naar een hoger niveau te tillen. Of ze nu een leasemaatschappij, fleetowner, verhuurbedrijf of autofabrikant zijn, wij bieden op maat gemaakte diensten om hun operationele efficiëntie te maximaliseren.

ALD Automotive / LeasePlan

ALD Automotive | LeasePlan is een toonaangevende internationale speler op het gebied van duurzame mobiliteit en biedt full-service leasing, flexibele abonnementsdiensten, wagenparkbeheerdiensten en multi-mobiliteitsoplossingen voor grote ondernemingen, kmo’s, professionals en particulieren. ALD Automotive | LeasePlan maakt gebruik van zijn unieke positie om het voortouw te nemen in het streven naar een netto-nuluitstoot en om de digitale transformatie van de sector verder vorm te geven door middel van innovatieve en op technologie gebaseerde diensten die de overgang naar grootschalige toepassing van duurzame mobiliteit mogelijk maken.

Alpine

Alpine staat voor een aantal uitdagingen, waaronder de uitdaging om volledig elektrisch te worden. Het merk kan daarvoor putten uit de expertise van zijn technici en ingenieurs, die tot ‘s werelds meest toonaangevende autosportspecialisten behoren.

Allereerst zal Alpine vertrouwen op zijn ‘Dream Garage’, die bestaat uit 100% elektrische productiemodellen: A290 (de hot hatch), een C-Segment SUV en een nieuwe A110, allemaal 100% elektrisch.

Astara

At Astara we offer an open, personalized, and sustainable way of moving, with a holistic approach to mobility and solutions that are adapted to each individual, company, or government administration.

Whether you’re looking to buy a vehicle or you want a more flexible solution, such as pay-per-use, we have the option that will best suit your needs.

MOVE. IT’S YOUR RIGHT.

Autoglass Clinic

Autoglass Clinic is op vandaag de grootste autoglashersteller die volledig in Belgische handen is. Doorheen België zijn er 27 zelfstandige, lokale ondernemers gepassioneerd door het herstellen en vervangen van autoruiten, die samen zo een 120 mensen tewerkstellen, en die zich elke dag met hart en ziel inzetten om te tonen dat elke klant met een kapotte autoruit snel op Autoglass Clinic kan rekenen. De wendbaarheid en duurzame kruisbestuiving van een nationaal netwerk ondersteund door een centraal service- en support-team en gedragen door lokaal ondernemer- en vakmanschap, zorgde de voorbije jaren voor een sterke groei bij Autoglass Clinic.

AXIAL

Axial Belgium is een onafhankelijke groepering van een 90-tal carrosseriebedrijven. Ons nationaal netwerk biedt een uniforme, professionele dienstverlening voor het herstellen van autoschades naar vlootbeheerders, verzekeraars, makelaars en leasingbedrijven toe. Onze missie bestaat erin onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door het herstelproces zo snel mogelijk te laten verlopen, elke opdracht met een kwaliteitsherstelling af te leveren en de algemene administratie zo veel als mogelijk te vereenvoudigen. Bijna 25 jaar ervaring in dienst van makelaars, verzekeraars, vlootbeheerders uit de privésector, de overheid, leasingmaatschappijen & management consultancy bedrijven.

Blossom

Blossom, gelanceerd door operator Telenet, richt zich exclusief op bedrijven en biedt een innovatieve all-in oplossing voor het installeren van oplaadpunten bij werknemers thuis en het intelligent beheren van het opladen van EV’s.

BMW Group

BMW Group Belux is een dochteronderneming van BMW AG in München. Vanuit ons hoofdkantoor in Bornem zijn we verantwoordelijk voor alle verkoop-, aftersales- en marketingactiviteiten voor BMW, MINI en BMW Motorrad, in samenwerking met ons netwerk van exclusieve concessiehouders in België en Luxemburg. Dankzij onze sterke merken hebben we een premium positie op de markt.

CARGLASS

Carglass, dé specialist voor het herstellen en vervangen van autoruiten

Autoruiten herstellen en vervangen is al jarenlang onze enige passie. Al 30 jaar zijn we de referentie voor alle automerken en modellen. Een sterretje in je voorruit herstellen we in 45 minuten. Ook voor de vervanging van je voorruit, zijruit, achterruit, panoramisch dak en vrachtwagenruiten kan je bij ons terecht. Jaarlijks helpen we meer dan 250.000 klanten uit de nood.
Ethias Lease

Met de nieuwe fiscale regels voor bedrijfsvoertuigen die op 1 juli 2023 van kracht zijn gegaan, zijn de bedrijfswagenparken in volle transformatie. Elektrische bedrijfswagens zijn geen toekomstmuziek meer, maar de nieuwe realiteit. Ethias Lease heeft een oplossing ontwikkeld om alle uitdagingen aan te pakken waarmee bedrijven en gebruikers worden geconfronteerd. We staan klaar om heldere en uitgebreide antwoorden te bieden, geven hoogwaardige en op maat gemaakte ondersteuning en begeleiden bij het beheer van zowel het wagenpark als de infrastructuur.

Go Smart Automotive

Go Smart Automotive Repair is een Belgisch netwerk van 35 ervaren topherstellers dat duurzaamheid en MVO hoog in het vaandel draagt. Onze herstellers zijn allemaal oa. MVO gecertificeerd. Wij herstellen alle merken en modellen van wagens t.e.m. motorhomes. Dit doen we op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier, zodat u als klant de beste service krijgt.

HERTZ

Hertz autoverhuur biedt een uitgebreid aanbod voertuigen en gunstig gelegen locaties, ideaal voor zakenreizen, vakanties en speciale evenementen. Met meer dan honderd jaar ervaring zorgt Hertz voor de beste mobiliteit. Verhuis sneller met een bestelwagen, kies luxe voor een belangrijke vergadering, of huur een elektrische auto voor een duurzame rit. Hertz heeft meer dan 10.000 vestigingen wereldwijd. Profiteer van ons loyaliteitsprogramma Hertz Gold Plus Rewards® voor exclusieve voordelen. Word gratis lid en huur vandaag nog een auto bij Hertz.

KIA

Kia inspireert je business. Zodat jij vooruit kan.

Het Kia-gamma staat voor eigentijds design en de allerbeste bouwkwaliteit, technologie en veiligheid. Net omdat Kia de hoogste kwaliteitsnormen hanteert, kunnen we onze wagens een complete garantie van 7 jaar of 150.000 kilometer geven.

Mercedes

Mercedes-Benz is zonder meer de pionier op vlak van veiligheid, comfort, kwaliteit en duurzame, milieuvriendelijke oplossingen. Benchmark op vlak van CO2 emissies is bijgevolg een bijkomend kenmerk. De beste referenties komen van onze klanten. Daarnaast zijn we behoorlijk fier op de tientallen internationale onderscheidingen die we de voorbije jaren mochten ontvangen. De meest prestigieuze daarvan is de “European Environmental Award” van de Europese Commissie.

Mobility Solutions by D'Ieteren

Voor bedrijven die 360° mobiliteitsoplossingen zoeken, biedt Mobility Solutions by D’Ieteren een geïntegreerde aanpak met meer dan twintig merken en diensten. Van bedrijfswagens tot alternatieve mobiliteit (fietsen, deelauto’s, …), vlootbeheer, financiering en laadinfrastructuur. Fleet- of HR-managers genieten van een vereenvoudigde, gepersonaliseerde oplossing die is afgestemd op de specifieke noden van hun bedrijf. D’Ieteren begeleidt elke stap met advies en expertise, wat de overstap naar duurzame mobiliteit eenvoudiger maakt.

Renault

Groupe Renault, autoconstructeur sinds 1898, is een internationale groep die in 134 landen aanwezig is en in 2019 bijna 3,8 miljoen voertuigen verkocht. Groupe Renault telt vandaag ruim 180.000 medewerkers en beschikt wereldwijd over 40 productievestigingen en 12.700 verkoop-punten. Om de grote technologische uitdagingen van de toekomst aan te gaan en een strategie van rendabele groei te voeren, steunt Groupe Renault op zijn internationale ontwikkeling. Groupe Renault zet in op de complementariteit van zijn vijf merken (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine en LADA), elektrische voertuigen, en zijn unieke alliantie met Nissan en Mitsubishi Motors. Met een 100% Renault-team dat sinds 2016 deelneemt aan het Wereldkampioenschap Formule 1 is de autosport een uithangbord voor de innovatie en de naamsbekendheid van Renault. Renault België Luxemburg is invoerder en verdeler van de merken Renault, Dacia en Alpine.

Touring

Je voelt je zen, als je goed omringd bent.
Geniet volop van elke nieuwe ervaring op elk moment van de dag, zowel in België als in het buitenland.
Ben je onderweg met de auto, de motor, de fi ets of zelfs met de step… al dan niet elektrisch, de Touring wegenwachters helpen je graag, overal in België 24u/7.
Ook tijdens jouw reizen en uitstapjes in het buitenland, met de wagen of met het vliegtuig, staan we aan jouw zijde 24u/7 voor je reisverzekering en voor de pechverhelping van je auto dankzij ons internationaal netwerk
van experts.
Ga altijd gerust op weg, want Touring is er voor jou.

XPOfleet

XPOfleet, part of the Dutch AutoBinck Group since 2021, is the Benelux market leader in fleet and mobility management software.

250 customers manage +110,000 vehicles in more than 30 countries with XPOfleet.

With functionalities such as: contract management, allocation management, invoice control, booking management, contract management etc., this means control over TCO, reporting and optimization of your fleet in one single software package.

VAB

STERKE PUNTEN

• 24h/24 met 330 eigen VAB-wegenwachters op de baan

• Grootste aantal technici in de bijstandsmarkt

• Hoge herstelgraad ter plaatse

• Hoge uniformiteit en kwaliteit van de dienstverlening

• Polyvalent sleepvoertuig geen tweede wachttijd

• Eigen vervangwagenpark, geen borg voor de klant. Premium vervangwagenprogramma.

• Specialist in maatwerkprogramma’s voor bedrijven

Volvo

Volvo Cars is opgericht in 1927 en in 1959 introduceerde het merk de driepuntsgordel. Dit redde tot nu toe meer dan één miljoen levens. Sinds 2017 is bij Volvo naast veiligheid, elektrificatie het strategisch uitgangspunt, en dit zowel via plug-in hybrid als de volledig elektrische modellen. Volvo Cars wil zijn klanten op een persoonlijke, duurzame en veilige manier benaderen. Dat blijkt uit zijn ambitie om tegen 2030 een volledig elektrische autofabrikant te zijn en uit zijn engagement om de verlaging van zijn CO2-voetafdruk te blijven voortzetten, met het doel om tegen 2040 klimaatneutraal te zijn. Met de Volvofabriek in Gent, waar de XC40 en C40 BEV worden gebouwd, zet Volvo Cars België op de kaart als belangrijke speler in het elektrificatieproces van het merk.

echoes

ECHOES verzamelt “connected” voertuig data van autofabrikanten en/of embedded hardware, ongeacht merk en model. Deze data wordt geharmoniseerd in een universeel formaat, waardoor aanbieders van mobiliteitsdiensten binnen enkele minuten de verborgen waarde van hun voertuig data kunnen benutten.

EVCHARGEKING

Wij zijn EVChargeking, een 100% Belgische producent van laadpalen, met VIRYA/Colruyt group als aandeelhouder. Wij creëerden de ETAPpro. Een Revolutionaire Fleetlader! DE ETAPpro is dé oplossing voor heel wat laadproblematieken die zich in de praktijk stellen.

Hertlease

Bij HertLease onderscheiden we ons als dé one-stop-shop voor operational lease door ons unieke leasingconcept te combineren met een persoonlijke, hands-on aanpak. We ontzorgen onze klanten volledig, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Onze aanpak biedt dubbele voordelen: gedurende het contract genieten klanten van aanzienlijke fiscale voordelen en aan het einde profiteren ze van onze exclusieve Return on Investment-formule. Ons aanbod is flexibel en op maat, waarbij u zelf bepaalt welke diensten, zoals verzekering, onderhoud en bandenservice, worden opgenomen.

Daarnaast zijn we actief in fietsleasing via ons merk Bike4you en in de verkoop van tweedehandswagens onder het merk New4you.

Izibill by the eCloud company

izibill van the eCloud company helpt je om elk stopcontact te transformeren in een #directcorrect laad- en terugbetaalpunt. De installatie-vrije izibox detecteert je stopcontact, en koppelt elke laadsessie aan de eCloud verreken-omgeving. Dit platform zorgt voor een automatische, correcte verrekening van de energiestroom tussen de eigenaar van het stopcontact, en de afnemer.

Troom

Heb je ooit nagedacht over de waarde van je tijd? Of hoeveel uren je eigenlijk verspilt in het verkeer? De gemiddelde Belg besteedt bijna een uur per dag aan zijn of haar transportbehoeften. Voor hoogopgeleiden en hogere functies is dit verlies zelfs nog groter. Over een loopbaan van 30 jaar woon-werkverkeer komt dat neer op 7.200 uur. Troom helpt je deze kostbare tijd terug te winnen. Herzie je onderweg graag nog een paar dossiers, of rust je liever uit? De diensten van Troom maken het mogelijk.

WeNow

WeNow helpt bedrijven de mobiliteit te transformeren met twee acties: e-learnings en webinars om bewust te maken en te trainen, en een connected oplossing om bestuurders dagelijks te ondersteunen. Bedrijven kunnen thema’s kiezen op basis van hun prioriteiten en budgetten.