Vlootbeheerder

Karin Van Reepingen
Facility Officer, Isabel Group
Karin Van Reepingen
Facility Officer, Isabel Group

Karin van Reepingen werkt als Facility Officer bij Isabel Group, waar ze het wagenparkbeheer voor vier juridische entiteiten verzorgt: Isabel, Codabox, Clearfacts in België en Clearnox in Frankrijk. Naast wagenparkbeheer beheert ze toegangsbadges, GSM-abonnementen, de receptie en andere facilitaire diensten voor Isabel nv. Ze is ook interne preventieadviseur voor Isabel nv. Karin begon in 1997 bij Isabel nv en ontwikkelde het wagenparkbeleid. Karin heeft in de editie van 2023 de Mobility Project Award mogen ontvangen.

Steven Van Den Bosch
Fleet & Purchase Manager, DHL International
Steven Van Den Bosch
Fleet & Purchase Manager, DHL International

Steven Van Den Bosch werkt reeds 24 jaar bij DHL International als Fleet & Purchase Manager. Hij beheert het wagenpark, zowel de personenwagens als de welbekende “gele” operationele vloot van DHL. Verleden jaar werd hij verkozen als “Beste Fleet Owner Van door Transport Mediaen werd zijn werk door link2fleet bekroond met zowel de Safety Project Award als de Sustainability Award. Zijn passies? ‘Go Green en de elektrificatie van het wagenpark. 

Dries Dennequin
Fleet Manager, Fluvius
Dries Dennequin
Fleet Manager, Fluvius

Dries Dennequin is reeds 5 jaar aan de slag als Fleet Manager bij de Vlaamse netbeheerder Fluvius. Als vlootverantwoordelijke is het verantwoordelijk voor het beheer van 2.600 dienstvoertuigen en 1.200 salariswagens. Voorheen was hij binnen Fluvius verantwoordelijk voor de uitrol van de publieke laadpalen en de ontwikkeling van mobiliteitsdiensten binnen Fluvius. Naast de verduurzaming van de huidige vloot, is het voor Dries heel belangrijk dat er voor de elektrificatie bij de bestuurders een draagvlak wordt gecreëerd. Dries sleepte vorig jaar nog de link2fleet award voor Fleet & Mobility Manager of the Year 2023 in de wacht. 

Véronique Bruneel
F.a.M.E. – Fleet & Mobility Excellence
Véronique Bruneel
F.a.M.E. – Fleet & Mobility Excellence

Véronique is bestuurslid van de Belgische Federatie Fleet & Mobility Managers sinds 2019. Ze bekleedt de functie van Fleet Manager sinds 2012 en is sinds 2017 werkzaam als Fleet & Mobility Interim Manager op projectbasis voor korte tot lange termijn opdrachten bij middelgrote tot grote bedrijven zoals Barry CallebautDonaldson, CGI, PwC, Bridgestone, Covestro… en dit voor zowel kleine als grote wagenparken gaande van 300 tot 2000 wagens, en zowel nationale als Europese wagenparken. 

An Van Waes
Mobility & Benefits manager, Luminus
An Van Waes
Mobility & Benefits manager, Luminus

An is sinds 2004 aan de slag bij Luminus in verschillende functies, sinds 2017 in de rol van Mobility & Benefits manager.

In deze functie vertaalde ze de missie van Luminus, bouwen aan een CO2 neutrale energietoekomst, in een mobiliteitsaanpak die zich focust op veel meer dan de bedrijfswagen. Bij Luminus promoten ze via allerlei acties en via hun reward beleid sterk het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen voor verplaatsingen van en naar het werk en voor andere professionele verplaatsingen.

Invoerders, lease, leasemaatschappijen en experts

Jean-François Mailleux
Senior Manager Fleet & PBV(LCV) - Kia
Jean-François Mailleux
Senior Manager Fleet & PBV(LCV) - Kia

Jean-François vervult deze functie met een grote vastberadenheid en een aanstekelijk enthousiasme. Voordat hij bij Kia kwam, heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij Jean-Michel Martin Group, waar hij de functies van Directeur Fleet Group en Operationeel Directeur van de Jaguar Land Rover concessies bekleedde. Zijn professionele loopbaan begon bij Renault, waar hij verkoper was, en daarna specialist in bedrijfsvoertuigen en Key Account Manager bij de Fleet afdeling. Jean-François werkte ook als zelfstandig multi-card in de commerciële sector en rijopleiding. Dankzij zijn gevarieerde carrière beheerst hij perfect de uitdagingen van de automobiel- en fleetsector.

Bart Van Rossen
Fleet & Remarketing Director - Ford Motor Company Belux
Bart Van Rossen
Fleet & Remarketing Director - Ford Motor Company Belux

Bart oefent deze functie met veel passie en enthousiasme uit sinds februari 2020. Zijn motivatie wordt binnen de sector ook sterk geapprecieerd, getuige daarvan zijn knappe tweede plaats tijdens de Fleet Manager of the Year uitreiking eerder dit jaar. Deze sector heeft voor hem dan ook geen geheimen meer. Zijn ervaring bouwde hij eerst op bij ALD Automotive als Senior Lease Consultant. Vervolgens nam hij de touwtjes in handen bij ARI Fleet, eerst als Managing Director Benelux, nadien als Director European Operations. 

Steven Trentin
Fleet & Leasing Manager - Volvo Car Belux
Steven Trentin
Fleet & Leasing Manager - Volvo Car Belux

Steven werkt sinds november 2019 voor Volvo en was er eerst werkzaam als Business Development Manager.

Hij heeft 10 jaar ervaring in de Automotive Market en was hiervoor iets langer dan 7 jaar werkzaam in de Fast Moving Consumer Goods wereld (Kellogg’s).

Sinds 2017 is bij Volvo elektrificatie het strategisch uitgangspunt. Met het Volvo Fleet Team en het Volvo netwerk wordt de klant begeleid in het vergroenings- en elektrificatie proces. Er wordt hen een oplossing aangeboden op maat van hun activiteiten en professionele bezigheden.

Sven Timmermans
Manager corporate sales - Alphabet
Sven Timmermans
Manager corporate sales - Alphabet

Sven werkt al zijn hele professionele carrière binnen de automotive sector, meer specifiek binnen de BMW Group. De eerste ervaring was binnen het domein van corporate communications (Public relations) om dan een aantal jaren verantwoordelijk te zijn voor de sales & product trainingen van het BMW Group Belux retail netwerk. Vervolgens heeft hij 10 jaar bij BMW /MINI Concessie Davo Groep de functies van sales & marketing manager alsook operationeel directeur opgenomen waardoor hij een brede kijk heeft op de klantenbeleving en processen binnen de retail. Zijn huidige functie is manager corporate sales bij Alphabet, de leasing tak van de BMW Group.

Christophe Janssen
Senior Mobility Leader - Arval
Christophe Janssen
Senior Mobility Leader - Arval

Christophe is een ervaren mobiliteitsprofessional met meer dan 18 jaar ervaring in de sector. Hij begon zijn carrière als Key Account Manager bij GE Fleet, waar hij een sterke expertise in vlootbeheer ontwikkelde. In 2008 trad hij in dienst bij Renault Motors als Fleet Manager Group. In 2012 lanceerde hij zijn eigen bedrijf, Fleet2B, als vloot- en mobiliteitsconsultant. In 2016 trad hij in dienst bij XXImo als Manager Mobility Consultant. Sinds 2022 is hij Senior Mobility Leader bij Arval.

Bartje Van Gastel
CEO - TCOFleet
Patrick Maquoi
Internationaal Business Development - Smappee
Patrick Maquoi
Internationaal Business Development - Smappee

Patrick startte in 2011 in de wereld van laadoplossingen. Als business developer, zowel nationaal als internationaal, heeft Patrick gewerkt voor Blue Corner (nu Blink Charging), Fastned en ChargePoint. Sinds augustus 2023 is Patrick verantwoordelijk internationaal business development en Smappee Smartstop. Als begeesterd professional volgt Patrick de evoluties op de markt van laadoplossingen op de voet.

Guy Van Hauwermeiren
Business Development Manager - Attentia
Guy Van Hauwermeiren
Business Development Manager - Attentia

Guy Van Hauwermeiren is Business Development Manager bij HR & Well-beingpartner Attentia. Hij inspireert en begeleidt organisaties die een cafetariaplan of mobiliteitsbudget willen aanbieden aan hun medewerkers. Vanuit die rol volgt hij alle ontwikkelingen binnen flexibel verlonen en MaaS op de voet.

Nick Bols
Head of e-Mobility & enterprise sales - Mbrella
Nick Bols
Head of e-Mobility & enterprise sales - Mbrella

Nadat Nick zijn eigen bedrijf, Urban Wraps, verkocht, verdiepte hij zich in e-mobiliteit (hij reed al een tijdje met een EV) en begon hij bij Stroohm, waar hij na een korte intro als Business Development Manager Head of Sales werd. Na veel bedrijven en site-eigenaars te hebben geholpen bij het implementeren van laadoplossingen, startte hij in 2023 een nieuw project bij Mbrella. Bij Mbrella is hij momenteel verantwoordelijk voor enterprise sales en het implementeren van het nieuwe e-mobility project. Nick is gespecialiseerd in e-mobiliteit, van EV tot laadsoftware.

Bart Massin
President - EV Belgium
Bart Massin
President - EV Belgium

Bart Massin is oprichter van STROOHM en pionier op de Belgische markt als het over elektrisch rijden gaat. Sinds 2017 zijn heel wat bedrijfsvloten door STROOHM ge-elektrificeerd en voorzien van laadoplossingen. Stroohm verzorgt ook opleidingen en innoveert met systemen om de elektriciteitskost te verlagen. Daarnaast is Bart ook Vice-President van EV Belgium, de sectorfederatie die alle marktspelers rond elektrisch rijden vertegenwoordigt. STROOHM is momenteel ook KMO van het jaar voor de provincie Antwerpen via UNIZO.

Thierry Devresse
CEO - MMBB
Thierry Devresse
CEO - MMBB

Met zijn ervaring in de leasingsector, met name bij Athlon, kent Thierry Devresse de ontwikkelingen in het vakgebied van fleet/mobility manager door en door en volgt hij deze op de voet. Om bedrijven te helpen bij het opzetten van hun mobiliteitsbeleid en hen te adviseren, heeft hij in 2020 zijn eigen bedrijf opgericht: My Mobility Budget Butler.

Al Pijnacker
Managing Director - AON
Al Pijnacker
Managing Director - AON

Sinds 2013 is Al verantwoordelijk voor de business units Automotive/Mobility & Marine en lid van het uitvoerend comité van AON. Hij heeft 2 jaar ervaring opgedaan als Commercial Leader Benelux voor GE Capital. Zijn specialiteiten: Leasing – Verzekering – Risico-oplossingen – Verhuur – Asset-financiering – Coaching – Verkoop – Financiering van IT-, SW- en dienstenprojecten – Vlootbeheer – Managed Services – Uitrustingsfinanciering – Fotovoltaïsche energie – Vendor Lease – Operationele Lease – New Relationship Management.

Damien Malvetti
Editorial Director - link2fleet
Damien Malvetti
Editorial Director - link2fleet

Damien heeft een opleiding als journalist en is gepassioneerd door auto’s, technologie en mobiliteit. Hij is verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van link2fleet en heeft een grondige kennis van de fleet- en elektrische mobiliteitssector.

Annick Nemetz
Event Manager - link2fleet
Annick Nemetz
Event Manager - link2fleet

Annick heeft meer dan 25 jaar ervaring in de fleet- en mobiliteitssector. Deze expertise is verrijkt door haar regelmatige contacten met de sector en door de adviesopdrachten die zij heeft uitgevoerd voor vlootbeheerders. Zij is verantwoordelijk voor de evenementen en opleidingen georganiseerd door link2fleet.